Spotrepair is een techniek die geschikt is voor herstel van kleine schades. Denk hierbij aan het spuiten van een bumperhoek, wegwerken van krassen en het reparen van kleine deukjes. Het voordeel van deze nieuwe techniek is dat de schade snel, vakkundig en minder prijzig hersteld kan worden. Uw auto is dezelfde dag weer mooi en schadevrij! Een voorwaarde is wel dat de schade niet groter is dan A4 formaat. 


Restylen is 'Uitdeuken zonder spuiten'

Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek voor het herstellen van diverse deukjes als gevolg van bv; parkeer, transport of hagelschade en dergelijke. Restylen is een onderdeel van spot repair, een van de technieken die wordt toegepast bij 'ASN Autoschade Van Veen Leiden' bij het herstellen van diverse deukjes. 


Deukjesdag

Iedere 1e zaterdag van de maand is gereserveerd voor auto's met een klein deukje. Onder een klein deukje verstaan wij een deukje die ongeveer even groot is als een twee euro muntstuk. Vanaf slechts €15,- per deukje. Wij repareren uw auto terwijl u wacht, uiteraard met een kopje goede koffie.

Wij zijn elke zaterdag geopend van 08.30 tot 12.30

In principe wordt hiermee bedoeld: deukjes ter grootte van een 2 euro muntstuk, maar ook grotere deuken kunnen vaak met succes hersteld worden.

Met speciaal gereedschap en een lamp wordt het deukje nauwkeurig terug gedrukt in zijn oorspronkelijke vorm, zonder dat hierbij de lak wordt aangetast.

Wel is het een voorwaarde dat de lak niet beschadigd is.

Deukjesdag - Elke 1e zaterdag van de maand

Iedere eerste zaterdag van de maand is gereserveerd voor auto's met een klein deukje. Onder een klein deukje verstaan wij een deukje die ongeveer even groot is als een twee euro muntstuk. Vanaf slechts €15,- per deukje. 
Wij repareren uw auto terwijl u wacht, uiteraard met een kopje goede koffie. 
Wij zijn elke zaterdag geopend van 08:30 tot 12:30

Analyse

Na afspraak wordt de deuk samen met u bekeken. U krijgt direct een prijsopgave en na goedkeuring van u wordt de deuk verwijderd. Bij grotere deuken wordt een nieuwe afspraak gemaakt.

Uitvoering

De deuk wordt met behulp van een LED lamp en speciaal gereedschap verwijderd. Als wij er op deze manier niet bij kunnen worden er eerst delen gedemonteerd zoals bv; deurpanelen,hemels of achterlichten.

Eind Resultaat

Na reparatie is de deuk verdwenen en is uw auto zo goed als nieuw.

restylen-sidebar

direct-contact

ASN Autoschade Van Veen Leiden
Kenauweg 2
2331 BB - Leiden
vanveenleiden@asnmail.nl

Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30 
Zaterdag: 08.30-12.30

telefoon

schadeformulier

mail route facebook form

* De button 'schade melden' staat 24 uur per dag tot u beschikking. Na ontvangst nemen we contact op.

Kom gerust langs

De beste manier is langs rijden op onze locatie in Leiden tijdens openingstijden.

Telefonisch

U kunt ons ook bellen tijdens onze openingstijden voor het melden van een schade.

Altijd welkom

ASN Autoschade Van Veen Leiden is aangesloten bij de ASN Groep. Autoschade Service Nederland, is een toonaangevende schadeherstelorganisatie en een gewaardeerde partner voor particulieren, verzekeraars en lease-maatschappijen.

De koffie staat klaar!

Exclusief voor Volkswagen

Interview met Edwin Evers

Busje ASN Autoschade Van Veen Leiden duikt op in Syrie. Hans wordt gebeld door Edwin Evers van radio 538

Autoschade112.nl

banner autoschade112