Oversteek 2011

IJsselmeer 2014

Van Veen Autoschade zet zich sinds 2011 in voor het Willem Alexander Kinderfonds te Leiden. Samen met een 6-tal, veelal ondernemers uit Wassenaar, hebben we in 2001 Het Kanaal tussen Engeland en Frankrijk zwemmend overgestoken en in 2014 zelfs de dubbel. Heen en Weer dus. Website: www.channelteamwassenaar.nl

Doel

Ter nagedachtenis aan Alejendra van Veen met als doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te zwemmen voor een onderzoek van Dr. A.C. Lankester; “Immuuntherapie als nieuwe behandeling bij kinderen met hoog risico acute leukemie”. Het Willem – Alexander Kinderfonds van het LUMC te Leiden draagt zorg dat 100% van het geld ten goede komt aan het onderzoek.

Resultaat

Channel Team Wassenaar heeft in totaal ruim € 50.000 opgehaald voor het onderzoek van Dr. AC. Lankester.

Willem Alexander Kinder Fonds

Het WAKZ is gespecialiseerd in stamceltransplantaties bij kinderen met agressieve vormen van leukemie en andere levensbedreigende ziekten van het bloed en afweersysteem. Ons doel is om de kans op succes van de behandeling bij deze kinderen verder te vergroten. Om dit te bereiken is wetenschappelijk onderzoek noodzakelijk.
Om de kans op genezing voor kinderen met leukemie die een stamceltransplantatie ondergaan verder te verbeteren hebben we afgelopen jaren een nieuwe vorm van behandeling ontwikkeld. Deze behandeling noemen we immuuntherapie, en de effecten hiervan worden momenteel onderzocht bij leukemie patiënten. De financiële steun die we van het Channelteam hebben ontvangen is voor ons cruciaal geweest bij het ontwikkelen van deze nieuwe behandeling.

In de komende jaren zullen wij doorgaan met dit type onderzoek dat volledig gericht is op het vergroten van de overlevingskans en het verbeteren van de kwaliteit van leven bij kinderen die stamceltransplantatie ondergaan. Hierbij wordt een individuele benadering, “therapie op maat”, steeds belangrijker.
We zijn er trots op dat het Channelteam ons opnieuw gaat steunen om ons doel te bereiken.

Arjan Lankester, kinderarts/hoofd stamceltransplantatie WAKZ

Artikelen over deze prestaties

2011 | Video van de kanaaloversteek in 2011

2012 | Artikel op de site van Dichtbij.nl

Meer op de website: www.channelteamwassenaar.nl

direct-contact

ASN Autoschade Van Veen Leiden
Kenauweg 2
2331 BB - Leiden
vanveenleiden@asnmail.nl

Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.30 
Zaterdag: 08.30-12.30

telefoon

schadeformulier

mail route facebook form

* De button 'schade melden' staat 24 uur per dag tot u beschikking. Na ontvangst nemen we contact op.

Kom gerust langs

De beste manier is langs rijden op onze locatie in Leiden tijdens openingstijden.

Telefonisch

U kunt ons ook bellen tijdens onze openingstijden voor het melden van een schade.

Altijd welkom

ASN Autoschade Van Veen Leiden is aangesloten bij de ASN Groep. Autoschade Service Nederland, is een toonaangevende schadeherstelorganisatie en een gewaardeerde partner voor particulieren, verzekeraars en lease-maatschappijen.

De koffie staat klaar!

Zwemmen voor WAKF

Exclusief voor Volkswagen

Interview met Edwin Evers

Busje ASN Autoschade Van Veen Leiden duikt op in Syrie. Hans wordt gebeld door Edwin Evers van radio 538

Autoschade112.nl

banner autoschade112