telefoon

schadeformulier

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. route facebook form

ASN Autoschade Van Veen Leiden
Kenauweg 2 - 2331 BB - Leiden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U heeft autoschade en wilt snel en goed geholpen worden? Bij Autoschade112.nl bent u aan het juiste adres.

Naast het professioneel verhelpen van uw schade verzorgen wij ook de gehele afhandeling en kunt u gebruik maken van onze uitzonderlijke service en nazorg.

Neem direct contact op.

banner autoschade112 sub

Wij nemen de hele zorg na een aanrijding automatisch over en nemen ook de afhandeling van de schade voor onze rekening. Daarnaast krijgt u bij ons afhankelijk van de omvang van de reparatie een vervangende auto mee.

Vervangend vervoer is mogelijk, afhankelijk van de omvang van de schade en de reparatieduur. En mocht het zijn dat u de reparatie zelf betaald, dan houden wij u uiteraard volledig op de hoogte van de kosten van de reparatie.

Heeft u een ongeluk en is de auto zodanig beschadigd dat deze niet meer zelfstandig de weg op kan? Dan kunt u ons bellen. Wij halen u en de auto dan op met onze truck met autoambulance. Ook dit is inbegrepen in onze service. * Eventueel kunnen wij u ook thuis afzetten of u krijgt direct vervangend vervoer mee.

556921 631109990239104 1742519632 n

Gratis screening bij lichamelijke klachten na aanrijding. (Binnen 12 uur na het ongeluk) Lichamelijke klachten die ontstaan na een aanrijding, blijf er niet mee lopen!

Na een aanrijding is het belangrijk dat zodra u klachten krijgt van het bewegingsapparaat snel aan de bel trekt en naar uw lichamelijke klachten laat kijken. Dit om te voorkomen dat het erger wordt.

U ontvangt van ons een voucher voor een gratis screening als wij uw autoschade mogen repareren.

Wij werken voor en met alle verzekeringen. Ook WA schades. Wenst u vooraf een taxatie dan kunnen wij u deze aanbieden.

Altijd welkom

ASN Autoschade Van Veen Leiden is aangesloten bij de ASN Groep. Autoschade Service Nederland, is een toonaangevende schadeherstelorganisatie en een gewaardeerde partner voor particulieren, verzekeraars en lease-maatschappijen.

De koffie staat klaar!

Exclusief voor Volkswagen

Interview met Edwin Evers

Busje ASN Autoschade Van Veen Leiden duikt op in Syrie. Hans wordt gebeld door Edwin Evers van radio 538

Autoschade112.nl

banner autoschade112